.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، متن پیام معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم شهریورماه روز ولادت حکیم محمدبن زکریای رازی شیمیدان، طبیب ، داروشناس و داروساز ایرانی روز داروسازان می باشد.

ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن درتامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگربار ستوده شود. فراموش نمی کنیم در شرایط کنونی این عزیزان با عزم مثال زدنی در خودکفایی تولیدات دارویی باعث اعتبار این حوزه در سطح جامعه شده اند.

روز بزرگداشت مقام داروساز و محمد بن زکریای رازی را به جامعه داروسازان کشور و به خصوص داروسازان  شاغل در دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک گفته و آرزوی سلامتی، افزایش طول عمر باعزت و سلامتی و توفیقات علمی دارد.

دکتر هدا مجیری

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان

تعداد بازديد اين صفحه: 261997
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103542160 تعداد بازديد زيرپورتال: 3489373 اين زيرپورتال امروز: 5950 سایت در امروز: 207283 اين صفحه امروز: 337